TIETOA KUVAUKSISTA

Tältä sivulta löydät tietoa kuvauksista. Jos sinulla tulee mieleen jotain kysyttävää, laita kysymyksesi sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

 

Miten voin varata ajan valokuvaukseen?

Voit tehdä varauksen sähköpostitse mari@valokuvausrajaniemi.fi, puhelimitse 044 980 5270 tai yhteydenottolomakkeella.

 

Missä kuvaus tapahtuu?

Valokuvaus toteutetaan miljöössä tai asiakkaan kotona. Voit itse ehdottaa haluamaasi kuvauspaikkaa tai voit antaa toiveita paikan ilmeen suhteen, niin voimme miettiä sopivan kuvauspaikan yhdessä. Muutaman kerran vuodessa järjestän myös minikuvauspäiviä.

 

Miten kuvat toimitetaan?

Kuvat ovat ladattavissa sähköisestä palvelusta. Kuvauksen jälkeen saat koevedokset nähtäväksesi noin viikon kuluessa. Valittujen kuvien käsittely kestää yleensä 2-3 viikkoa.

 

Kuinka monta kuvaa saamme kuvauksesta?

Kuvien määrä riippuu valitusta kuvauksesta. Kuvaukset sisältävät 5-10 käsiteltyä kuvaa kuvauksesta riippuen. Lisäkuvia on mahdollista tilata erillistä korvausta vastaan.

 

Mitä kuvaus maksaa?

Katso hinnasto. Kuvauksen hinta sisältää kuvauksen suunnittelun sähköpostitse tai puhelimitse, itse kuvauksen, koevedosgallerian ja valittujen kuvien huolellisen käsittelyn.

 

Miten voin maksaa kuvauksen?

Kuvaus maksetaan ennen kuvausta käteisellä. Varaathan mielellään tasarahan. Lisäkuvat ja lahjakortit maksetaan laskulla (maksuehto heti tai 7 pv netto).

 

Jos vielä jokin asia jäi askarruttamaan, laita viestiä!

Odotusajan kuvaus - Raskauskuvaus - Lahti